50 gramų | alyvuogių aliejaus |
120 gramų | morkos |
12 gramų | svogūnai (mėlynieji) |
30 gramų | česnakas |
šiek tiek | prieskoniai |
10 gramų | cukrus |
1.5 kilogramo | triušiena |
20 gramų | druska |
1 gramas | juodieji pipirai (malti) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ranka
- Kiaulienos kepsnys su kmynais
- Pikantiška triušiena
- Kiaulienos kotletai
- Kepsniukai folijoje
- Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Kepenėlės su vaisiais
- Plovas
- Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
- Tomo šašlykai "Skanumėlis"
- Kiniškos šventės namuose
- Orkaitėje keptas paršelis
- Jautienos cimesas
- Guliašas su kiauliena
- Kepta šoninė
- Koldūnai su mėsa
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Lengvas Zuikis
Prancūziškas triušis
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
50 gramų -
Morkos,
120 gramų -
Svogūnai, mėlynieji,
12 gramų -
Česnakas,
30 gramų - Prieskoniai
-
Cukrus,
10 gramų -
Triušiena,
1.5 kilogramo -
Druska,
20 gramų -
Juodieji pipirai, malti,
1 gramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti). Triušio gabalus pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Į aukštesniais kraštais karščiui atsparų indą įpilkite alyvų aliejaus, sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, svogūnus, neluptas česnakų skilteles, triušienos gabalus, aplink išdėliokite pomidorus, apibarstykite džiovintomis provanso žolelėmis (galite sočiai apibarstyti šviežių petražolių, kalendų, rozmarinų, bazilikų lapeliais) ir cukrumi, dar kartą apšlakstykite aliejumi ir kepkite 150º С orkaitėje apie 50 min., karts nuo karto apverčiant triušio gabalėlius.