Prancūziška svognų sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek pipirai (juodieji)
50 gramų sviestas
2 skiltelės česnakas
0.5 arbatinio šaukštelio cukrus
1.25 litro sultinys (jautienos)
275 mililitrai vynas (baltas)
2 valgomieji šaukštai konjakas (arba brendis)
šiek tiek druska
700 gramų svogūnai (pjaustyti žiedais)
2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Puode ištirpinam sviestą su aliejumi, dedam svogūnus, česnaką ir cukrų ir pakepinam maždaug 6 minutes arba iki kol svogūnai paruduos. Tada sumažinam ugnį iki mažiausios padalos ir leidžiam svogūnams dar pakepti apie 30 minąčių. Tada pilam baltą vyną ir sultiną ir viskam leidžiam pavirti maždaug 1 valandą ant labai žemos ugnies. Po to supilam konjaką arba brenįi, pagardinam druska ir pipirais. Ši sriuba ypatingai skani valgant su riekele paskrudinto batono su lydytu fermentiniu sūriu ant viršaus. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Prancūziška svognų sriuba

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Puode ištirpinam sviestą su aliejumi, dedam svogūnus, česnaką ir cukrų ir pakepinam maždaug 6 minutes arba iki kol svogūnai paruduos. Tada sumažinam ugnį iki mažiausios padalos ir leidžiam svogūnams dar pakepti apie 30 minąčių. Tada pilam baltą vyną ir sultiną ir viskam leidžiam pavirti maždaug 1 valandą ant labai žemos ugnies. Po to supilam konjaką arba brenįi, pagardinam druska ir pipirais. Ši sriuba ypatingai skani valgant su riekele paskrudinto batono su lydytu fermentiniu sūriu ant viršaus. Skanaus!

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų