2 vienetai | bulvių |
1 litras | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
1 sauja | petražolės |
1 sauja | krapai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
0.25 vieneto | citrinos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (šviežiai malti) |
50 gramų | pomidorų sultys |
300 gramų | kiaulienos sprandinė |
50 gramų | agurkų |
50 gramų | alyvuogių (juodosios) |
50 gramų | grybai |
Svogūnus pakepinau ant keptuvės ir supyliau į sriubą.
Sudėjau grybus, supjaustytus agurkus, bulves, grybus (turėjau tik marinuotų, bet tinka švieži ar džiovinti:), įpyliau pomidorų sulčių (jei neturite tinka ir pomidorai, smulkiai supjaustyti). Įmečiau du plonus citrinos griežinėlius.
Sukapojau petražoles ir krapus. Juos bėriau į sriubą jau baigiant virti.
Sriubą tinka užbalinti grietine. Papuošimui naudojau alyvuoges.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Burokėlių-grybų sriuba
- Svogūnų sriuba
- Žirnių sriuba lenkiškai
- Daržovių sriuba su šonine
- Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
- Pomidorų sriuba su mėsa
- Pupelių sriuba
- Pievagrybių sriuba su anakardžiais
- Moliūgų sriuba
- Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Daržovių sriuba
- Sriuba "Čili"
- Čili sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
- Kreminė krevečių sriuba
- Svogūnų sriuba
- Daržovių sriuba su kumpiu
- Trinta burokelių sriuba
- Kaliforniška šparagų sriuba
Pomidorų sriuba su mėsa
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
2 vienetai -
Vanduo,
1 litras -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 sauja -
Krapai,
1 sauja -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1/4 vieneto - Druska
- Juodieji pipirai, šviežiai malti
-
Pomidorų sultys,
50 gramų -
Kiaulienos sprandinė,
300 gramų -
Agurkai,
50 gramų -
Alyvuogės, juodosios,
50 gramų -
Grybai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos sprandinę supjausčiau kubeliais ir sudėjau į vandenį virti 10 minučių. Vandenį prieš tai pasūdžiau.
Svogūnus pakepinau ant keptuvės ir supyliau į sriubą.
Sudėjau grybus, supjaustytus agurkus, bulves, grybus (turėjau tik marinuotų, bet tinka švieži ar džiovinti:), įpyliau pomidorų sulčių (jei neturite tinka ir pomidorai, smulkiai supjaustyti). Įmečiau du plonus citrinos griežinėlius.
Sukapojau petražoles ir krapus. Juos bėriau į sriubą jau baigiant virti.
Sriubą tinka užbalinti grietine. Papuošimui naudojau alyvuoges.