4 skiltelės | česnakas |
500 gramų | pomidorai (gerai išnokę) |
šiek tiek | imbieras (šaknies 4-5 cm, kapota) |
4 vienetai | aitriosios paprikos (pipirai) |
150 gramų | cukrus |
120 mililitrų | acto |
120 mililitrų | raudonas vynas |
Pomidorus užpilti verdančiu vandeniu ir nulupti odeles. Pomidorus be odelių ir čili pipirus supjaustyti kubeliais.
Česnaką sutrinti arba supjaustyti labai smulkiai.
Pomidorus išmaišyti su čili pipirais, imbieru, česnaku, cukrumi, actu ir vynu.
Pakaitinti padažą ant ugnies (vis pamaišant) apie 15-20 min.
Laikyti stiklainyje.
Padažas išsilaiko gana ilgai. Jei laikysite šaldytuve, naudoti galėsite iki 2 mėnesių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuotos paprikos
- Rauginti agurkai žiemai
- Rauginti agurkai
- Svarainiai cukruje
- Pomidorai savo sultyse
- Konservuotos paprikos su pomidorais
- Konservuoti burokėliai
- Šparaginės pupelės žiemai
- Marinuoti pomidorai su imbieru
- Cukinijų pagardas žiemai
- Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
- Marinuoti kalafijorai su agurkais
- Konservuoti kopūstai
- Konservuoti aguročiai
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
- Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
- Sūdyti grybai
- Kiauliena drebučiuose
- Baklažanų salotos
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
Pomidorų ir čili padažas
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Pomidorai, gerai išnokę,
500 gramų - Imbieras, šaknies 4-5 cm, kapota
-
Aitrioji paprika, pipirai,
4 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Actas,
120 mililitrų -
Raudonas vynas,
120 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padažas yra aštrus, tad kas nemėgstate aštriai čili pipirų galite dėti mažiau.
Pomidorus užpilti verdančiu vandeniu ir nulupti odeles. Pomidorus be odelių ir čili pipirus supjaustyti kubeliais.
Česnaką sutrinti arba supjaustyti labai smulkiai.
Pomidorus išmaišyti su čili pipirais, imbieru, česnaku, cukrumi, actu ir vynu.
Pakaitinti padažą ant ugnies (vis pamaišant) apie 15-20 min.
Laikyti stiklainyje.
Padažas išsilaiko gana ilgai. Jei laikysite šaldytuve, naudoti galėsite iki 2 mėnesių.
Komentarai (3)
-
Laima
2016-08-31 13:33
O TAI NEREIKIA DRUSKOS?