Pomidorų ir čili padažas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
4 skiltelės česnakas
500 gramų pomidorai (gerai išnokę)
šiek tiek imbieras (šaknies 4-5 cm, kapota)
4 vienetai aitriosios paprikos (pipirai)
150 gramų cukrus
120 mililitrų acto
120 mililitrų raudonas vynas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Padažas yra aštrus, tad kas nemėgstate aštriai čili pipirų galite dėti mažiau.
Pomidorus užpilti verdančiu vandeniu ir nulupti odeles. Pomidorus be odelių ir čili pipirus supjaustyti kubeliais.
Česnaką sutrinti arba supjaustyti labai smulkiai.
Pomidorus išmaišyti su čili pipirais, imbieru, česnaku, cukrumi, actu ir vynu.
Pakaitinti padažą ant ugnies (vis pamaišant) apie 15-20 min.
Laikyti stiklainyje.
Padažas išsilaiko gana ilgai. Jei laikysite šaldytuve, naudoti galėsite iki 2 mėnesių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pomidorų ir čili padažas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Padažas yra aštrus, tad kas nemėgstate aštriai čili pipirų galite dėti mažiau.
Pomidorus užpilti verdančiu vandeniu ir nulupti odeles. Pomidorus be odelių ir čili pipirus supjaustyti kubeliais.
Česnaką sutrinti arba supjaustyti labai smulkiai.
Pomidorus išmaišyti su čili pipirais, imbieru, česnaku, cukrumi, actu ir vynu.
Pakaitinti padažą ant ugnies (vis pamaišant) apie 15-20 min.
Laikyti stiklainyje.
Padažas išsilaiko gana ilgai. Jei laikysite šaldytuve, naudoti galėsite iki 2 mėnesių.

Reklama:

Komentarai (3)


  • Laima 2016-08-31 13:33

    O TAI NEREIKIA DRUSKOS?


Daugiau receptų