Pomidorų ir agurkų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | agurkų |
500 gramų | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | acto |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | krienai (tarkuoti) |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Salotinė ištrinama česnaku. Pomidorai ir agurkai supjaustomi plonais griežinėliais ir pasluoksniui sudedami į dubenį, kiekvieną sluoksnį apibarstant smulkiai supjaustytais svogūnais. Daržovės nemaišomos, o tik apipilamos iš aliejaus, acto, pipirų ir druskos paruoštu padažu. Beje, kiekvienas sluoksnis apipilamas atskirai. Salotų viršus apibarstomas tarkuotais krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daržovių mišrainė
- Burokėlių salotos su kriaušėmis
- Aguročių salotos
- Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
- Graikiškos agurkų salotos
- Salotos „Antikvaras“
- Burokėlių ir spanguolių salotos
- Salierų ir slyvų mišrainė
- Slovakiškos morkų salotos su vaisiais
- Salotos su šparagais
- Vegetariškos salotos
- Cikorijos mišrainė
- Gaivios cukinijų - agurkų salotos
- Krevečių salotos su avokadu
- Angliškos salotos
- Gaivi silkės mišrainė
- Raktažolių salotos
- Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
- Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
- Bertos salotos
Pomidorų ir agurkų salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
500 gramų -
Pomidorai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Druska
-
Krienai, tarkuoti,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotinė ištrinama česnaku. Pomidorai ir agurkai supjaustomi plonais griežinėliais ir pasluoksniui sudedami į dubenį, kiekvieną sluoksnį apibarstant smulkiai supjaustytais svogūnais. Daržovės nemaišomos, o tik apipilamos iš aliejaus, acto, pipirų ir druskos paruoštu padažu. Beje, kiekvienas sluoksnis apipilamas atskirai. Salotų viršus apibarstomas tarkuotais krienais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...