šiek tiek | pomidorai |
Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkinėtų subadykite mediniu, aštriu pagaliuku. Tuomet kartu su petražolėmis juos sudėkite į stiklainius.
Pomidorų sultis šiek tiek pakaitinkite kartu su aliejumi, druska ir pipirais, užpilkite ant pomidorų stiklainiuose. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 1L stiklainius 20 minučių, o 3L - 30 minučių. Po to stiklainius užsukite ir leiskite atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Sūdyti grybai
- Marinuoti agurkai
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Marinuoti agurkai
- Marinuoti pomidorai
- Cukinijų pagardas žiemai
- Rauginti agurkėliai
- Sūdyti pomidorai
- Pomidorai su želatina
- Kiauliena drebučiuose
- Sūdytos rūgštynės
- Marinuoti agurkai su svogūnais
- Skanusis daržovių šašlykas
- Marinuoti burokeliai
- Bulgariški marinuoti agurkėliai
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
- Konservuoti kopūstai
- Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
Pomidorai savo sultyse
- Paruošimo laikas:
- Pomidorai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Užpilui reikės: 1 litro šviežių pomidorų sulčių, šaukštelis druskos, 2 šaukštai aliejaus, juodųjų pipirų, petražolių šaknų.
Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkinėtų subadykite mediniu, aštriu pagaliuku. Tuomet kartu su petražolėmis juos sudėkite į stiklainius.
Pomidorų sultis šiek tiek pakaitinkite kartu su aliejumi, druska ir pipirais, užpilkite ant pomidorų stiklainiuose. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 1L stiklainius 20 minučių, o 3L - 30 minučių. Po to stiklainius užsukite ir leiskite atvėsti.