šiek tiek | pomidorai |
Pomidorus 1-2 minutes plikykite karštame vandenyje ir nulupkite odeles, sudėkite juos į stiklainius. Juos užpilkite sultimis. Stiklainius sustatykite į 90 laipsnių puodą, uždėkite (neužsukite) dangteliu, kaitinkite 25 - 35 minutes. Tuomet užsukite dangtelius ir leiskite ataušti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vasara stiklainyje
- Burokėlių konservai su obuoliais
- Marinuoti pievagrybiai
- Rauginti agurkai su vynuogių lapais
- Marinuoti pomidorai su imbieru
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Marinuoti kalafijorai su agurkais
- Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
- Baklažanų salotos
- Svarainiai cukruje
- Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
- Cukinijų pagardas žiemai
- Erškėtrožių uogienė
- Marinuoti agurkai
- Konservuota agurkų mišrainė
- Marinuota paprika su medumi
- Marinuota cukinija
- Konservuoti pomidorai
- Pomidorai savo sultyse
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
Pomidorai savo sultyse be odelių
- Paruošimo laikas:
- Pomidorai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruoškite užpilą: 1L šviežių pomidorų sulčių, 1 šaukštas cukraus, 1 šaukštas druskos.
Pomidorus 1-2 minutes plikykite karštame vandenyje ir nulupkite odeles, sudėkite juos į stiklainius. Juos užpilkite sultimis. Stiklainius sustatykite į 90 laipsnių puodą, uždėkite (neužsukite) dangteliu, kaitinkite 25 - 35 minutes. Tuomet užsukite dangtelius ir leiskite ataušti.
Komentarai (6)
-
roke
2016-08-08 06:28
Jai vakuoti tai be odeliu po to tampyt reikia valgant kietos lieka
-
Kristina
2015-08-27 20:24
Ar sultis reikia užvirinti
-
danguolė
2009-09-08 13:22
O sakykite prašau ar pomidorų sultys iš parduotuvės tinka
-
janina
2009-08-27 14:07
labai skanu ir su odelem . nereikia ju lupti. nusilupi kai valgai...
-
janina
2009-08-27 14:06
labai skanu ir su odelem . nereikia ju lupti. nusilupi kai valgai...