500 gramų | kiaulienos sprandinė |
300 gramų | ryžiai |
2 vienetai | morkos (didelės) |
3 vienetai | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
1 arbatinis šaukštelis | ciberžolė |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
20 mililitrų | aliejaus |
1 vienetas | česnakas (sugrūsti) |
Sutarkuoti morkas ir sukapoti svogūnus.
Kiaulieną, svogūnus ir morkas pakepinti įkaitintame aliejuje (apie 8-10 minučių).
Išvirti ir nusausinti ryžius.
Ryžius sumaišyti su mėsa ir daržovėmis, prieskoniais ir česnaku.
Išmaišius pakaitinti dar 1-2 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spaghetti
- Spageti su krevetėmis
- Jautienos čili su makaronais
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Ideali vakarienė (spageti su daržovėmis)
- Makaronai su faršu
- Vištiena su ryžiais
- Vištienos ir ryžių troškinys
- Ryžių apkepas
- Makaronai su vištiena kario padaže
- Spageti su pievagrybiais ir daržovėmis
- Spageti Carbonara
- Citrininiai ryžiai
- Varškės apkepas su ryžiais
- Makaronai su faršu
- Jolantos sočioji mišrainė
- Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
- Makaronų su dešra apkepas
- Nuostabioji paelija
- Lazanija su jautiena
Plovas
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos sprandinė,
500 gramų -
Ryžiai,
300 gramų -
Morkos, didelės,
2 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Ciberžolė,
1 arbatinis šaukštelis - Juodieji pipirai, malti
- Druska
-
Aliejus,
20 mililitrų -
Česnakas, sugrūsti,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos sprandinę supjaustyti didesniais kubeliais.
Sutarkuoti morkas ir sukapoti svogūnus.
Kiaulieną, svogūnus ir morkas pakepinti įkaitintame aliejuje (apie 8-10 minučių).
Išvirti ir nusausinti ryžius.
Ryžius sumaišyti su mėsa ir daržovėmis, prieskoniais ir česnaku.
Išmaišius pakaitinti dar 1-2 minutes.
Komentarai (7)
-
Violeta
2018-01-19 19:40
O kada ir kiek troskinti ?At valgyt mesa puszale ?
-
azija
2016-07-08 23:01
morkos plovui netarkuojamos o pjaustomos plonai isilgai.Plovas gaminamas ant medvilnes aliejaus.
-
renata
2015-03-13 20:47
Nesamonė
-
Aras
2014-12-24 17:53
Kas verda ryžius atskirai? Ryžiai garinami zirvake, kuris paruošiamas. apkepus mėsą, svogūnus ir morkas.
-
Gintas
2014-01-22 10:29
Kadangi tikras plovas gaminamas Uzbekijoje ir kaimyninese respublikse, buna gana ivairus, bet gaminimo eigos reiketu laikytis kad siuloma recepta pavadintume plovu.
Siuo atveju tikrai ne.
-
Valdas
2013-03-24 12:17
tai tikrai ne plovas. tai mesa sumaisyta su ryziais.