6 vienetai | kiauliena (kauliukai su mėsa) |
šiek tiek | prieskoniai |
1.5 stiklinės | ryžiai |
2 vienetai | morkos |
4 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | pomidorų padažas |
šiek tiek | aliejaus |
skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pastarnokai su svogūnų laiškais
- Bulgariškas avienos ragu
- Troškinukas žiemai
- Balandėliai pagal Viką
- Veršienos troškinys su lęšiais
- Greitas makaronų troškinys
- Vištiena troškinta daržovėse
- Baklažanai japoniškai
- Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
- Mėsos ir daržovių troškinys
- Vištiena grybų padaže
- Indiška vištiena visai šeimai
- Orkaitėje troškintos kepenėlės
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Kiauliena su imbieru
- Troškinti veršienos šonkauliai
- Guliašas su kiauliena
- Vyne troškintas triušis
- Mėsos troškinys su kava
- Troškinta veršiena
Plovas kitaip
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kauliukai su mėsa,
6 vienetai - Prieskoniai
-
Ryžiai,
1.5 stiklinės -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
4 vienetai - Pomidorų padažas
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į verdantį vandenį dėkite kauliukus, kai užvirs vanduo nuimkite putas, berkite Santa Marijos universalių prieskonių, kauliukus su mėsa išvirkime, kad galima būtų valgyti. Išimkite, į sultinį kur virė kauliukai supilkite ryžius ir virkite ant labai silpnos ugnies, kad tik vos kunkuliotų vanduo, kol verda ryžiai, sutarkuokim morkas, pakepinkite aliejuje, po to supjaustytus svogūnus pakepinkite kartu su morkom, nuimkite nuo kaulų mėsą, supjaustykite kaip patinka ir trumpam į keptuvę su morkom ir svogūnais užpilkite pomidorų padažo. Kai išvirs ryžiai, kepintas morkas, svogūnus, mėsą sudėkit į ryžius. Jei sultinio gavosi per daug, galite samteliu nusemti ir gausis dar vienas patiekalas, dėkit grietinės ir jums skanus sultinys :)
skanaus.