500 gramų | kiauliena |
400 gramų | ryžiai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
2 arbatiniai šaukšteliai | pomidorų padažas |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdarytos parikos
- Bulvių patiekalas
- Pikantiškas jautienos kepsnys
- Jautienos kepsnys
- Karamelizuotas keptas kumpis
- Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Bifšteksas ant grotelių
- Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
- Keptas kiškis
- Pikantiška triušiena
- Apkepas „Greitukas“
- Rostbifas
- Kepti kiaulių kulniukai (karka)
- Pikantiškoji kiauliena
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Avienos kebabas
- Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
- Troškintos veršienos kepenėlės
- Troškinta veršiena
- Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
Plovas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
500 gramų -
Ryžiai,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
-
Pomidorų padažas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą supjaustyti kubeliais, dėti į keptuvę, pabarstyti prieskoniais ir apkepti. Tuomet dėti kečupo ar pomidorų padažo ir patroškinti 5 min.
Per tą laiką supjaustyti svogūną, sutarkuoti morką ir suberti į keptuvę su mėsa, dar 5 min. patroškinti.
Ant nedidelės ugnies pastatyti puodą, įpilti šiek tiek virinto vandens (apie 1 cm.) ir sudėti visą keptuvės turinį.
Ant jo berti ryžius ir viską užpilti virintu vandeniu, kad viską apsemtų. Virti tol, kol suminkštės ryžiai. Išvirus dėti sviestą ir viską gerai išmaišyti.