Populiariausi receptai šią savaitę

Plikyti sausainiai su kremu

Komentarai: 2
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Tešlai: Kremui:
Autoriaus žodis: Nuostabūs plikytos tešlos pyragaičiai su švelniu sūrio kremu tikriems smaližiams! Tango su Helena
Gaminimo eiga:
  1. Miltus persijojame.

  2. Pieną užverdame su sviestu, druska ir cukrumi. Kai pienas užvirs ir sviestas išsileis, nuimame puodą nuo ugnies.

  3. Į pieną dedame visus iš karto miltus ir išmaišome.

  4. Statome vėl puodą ant mažos ugnies ir maišome su mediniu šaukštu. Maišome tol kol pasidarys tešlos rutulys, kuris atšoks nuo puodo sienų.

  5. Tešlą perdedame į kitą indą ir maišydami ją pravėsiname.

  6. Po vieną įmušame kiaušinius, kitą kiaušinį įmušame tik tada kai pirmas bus gerai įmaišytas. Tešla turi gautis vientisa, elastinga, stangri.

  7. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi, tešlą sudedame į konditerinį maišelį ir išspaudžiame pyragaičius.

  8. Orkaitę įkaitiname iki 190 C.

  9. Pyragaičius kepame 20 - 30 minučių, kol gražiai paruduos.

  10. Ruošiame kremą: šaltą grietinėlę su cukraus pudra išplakame iki standžių putų, įmaišome maskarponę.

  11. Sausainius įpjauname, konditeriniu švirkštu įspaudžiame į vidų kremo.

Receptą atsiuntė Tango su Helena
Reklama:

Komentarai (2)


  • Rokas 2017-05-24 16:26

    kas


  • Klausėja 2017-01-08 18:07

    Kiek išeina sausainių???


Daugiau receptų