Plikyti pyragaičiai su varškės, lašišos ir majonezo kremu
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
2 vienetai kiaušiniai
100 mililitrų vanduo
60 gramų miltai
2 valgomieji šaukštai sviestas
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo milteliai
šiek tiek druska
Įdarui:
150 gramų šaltai rūkyta lašiša
150 gramų varškės sūris (tepamas)
1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
šiek tiek krapai
1 valgomasis šaukštas majonezas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Į puodą sudėti sviestą, žiupsnelį druskos, įpilti 100 ml vandens ir maišant užvirti. Suberti miltus ir intensyviai maišyti, kol atsiskirs nuo puodo dugno ir sulips į gumulą. Nuimti puodą nuo viryklės, maišant įmušti po vieną kiaušinius. Mašyti tol, kol tešla bus tolygi ir blizganti. Suberti kepimo miltelius.
2.
Orkaitę įkaitinti iki 200 °C temp.. Tešlą sukrėsti į konditerinį maišelį ir ant skardos išspausti 12 kūgelių.
3.
Lašišą supjaustyti smulkiais kubeliais ir sumaišyti su citrinų sultimis, majonezu ir varškės sūriu. Įberti druskos ir pipirų.
4.
Plikytų pyragėlių viršų nupjauti. Įkrėsti lašišų kremo, užberti krapų ir uždėti viršūnėles. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Plikyti pyragaičiai su varškės, lašišos ir majonezo kremu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Tešlai: Įdarui:
Gaminimo eiga:
  1. Į puodą sudėti sviestą, žiupsnelį druskos, įpilti 100 ml vandens ir maišant užvirti. Suberti miltus ir intensyviai maišyti, kol atsiskirs nuo puodo dugno ir sulips į gumulą. Nuimti puodą nuo viryklės, maišant įmušti po vieną kiaušinius. Mašyti tol, kol tešla bus tolygi ir blizganti. Suberti kepimo miltelius.

  2. Orkaitę įkaitinti iki 200 °C temp.. Tešlą sukrėsti į konditerinį maišelį ir ant skardos išspausti 12 kūgelių.

  3. Lašišą supjaustyti smulkiais kubeliais ir sumaišyti su citrinų sultimis, majonezu ir varškės sūriu. Įberti druskos ir pipirų.

  4. Plikytų pyragėlių viršų nupjauti. Įkrėsti lašišų kremo, užberti krapų ir uždėti viršūnėles. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų