700 gramų | plekšnė | |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
1 valgomasis šaukštas | razinos | |
400 gramų | ananasų (konservuoti, pjaustyti kubeliais) | |
150 gramų | kečupas | |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos | |
2 vienetai | gvazdikėliai | |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
šiek tiek | druska | |
Užpilui: | ||
1 vienetas | paprika (raudona) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies pyragas
- Skumbrė su svogūnais grilyje
- Troškintas lynas
- Orkaitėje keptos dorados
- Lydekos kepsneliai
- Žuvies pudingas
- Žuvies blynukai
- Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
- Žuvies pyragas
- Žuvis saldžiarūgščiame padaže
- Žuvis krakmolo apvalkale
- Kepta lydeka su daržovėmis
- Rūkyti naminiai vijūnai
- Lašiša su bulvių ir morkų koše
- Keptas ant grotelių upėtakis
- Žuvies-kumpio suktinukai
- Spageti su krevetėmis
- Žuvies šašlykai
- Kepta lašiša
- Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
Plekšnė su padažu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Plekšnė,
700 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Razinos,
1 valgomasis šaukštas -
Ananasai, konservuoti, pjaustyti kubeliais,
400 gramų -
Kečupas,
150 gramų -
Aitrioji paprika,
1 arbatinis šaukštelis -
Gvazdikėliai,
2 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Paprika, raudona,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padažui papriką supjaustykite kubeliais ir pakepkite aliejuje. Supilkite ananasų skystimą , nuplautas ir nusausintas razinas, įmeskite gvazdikėlius ir 10 min. troškinkite. Tada sudėkite mažesniais gabaliukais supjaustyto ananaso kubelius ir dar 10 min. patroškinkite. Supilkite kečupą , suberkite aitriąją papriką, išmaišykite ir virkite ant mažos ugnies apie 5 min. Gvazdikėlius išimkite. Jei reikia padažą pasūdykite. Žuvį truputėlį pabarstykite mėgstamais prieskoniais ir iškepkite aliejuje. Patiekite su padažu ir biriai išvirtais ryžiais.