1 pakelis | tešla (bemielė sluoksniuota šaldyta)) |
100 gramų | varškė |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | agurkų (rauginti) |
šiek tiek | krapai |
Pagal norą ragelius galima nudažyti maistiniais dažais, bet patarčiau kaimiško kiaušinio tryniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šventiniai šaltienos drebučiai
- Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
- Vėrinukai su kumpiu
- Krekerių užkandėlė
- Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
- Šaltai rūkytos Saliami dešros
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Farširuoti kiaušiniai
- Silkės užkandėlė
- Labai skanūs sumuštiniai
- Kiaušinukai Kūčioms
- Salotos ananase
- Aštrus pomidorų kokteilis
- Įdaryti kiaušiniai
- Sūri širdelė
- Skanėstas "Vitaminai"
- Vištienos sandvičiai
- Šokoladiniai vaisiai
- Sumuštinukai
- Šaltiena su vištiena
Pikantiškos morkytės
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Tešla, bemielė sluoksniuota šaldyta),
1 pakelis -
Varškė,
100 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Agurkai, rauginti,
1 vienetas - Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Asmeniškai aš neturiu spec. formelių ragelių kepimui, tai naudoju paprastą kepimo popierių, kurį reiktų supjaustyti nedideliais trikampiais ir iš jų susukti konusus. Vienam tešlos įpakavimui reikės 14 vnt.
Atšildykite tešlą, šiek tiek pakočiokite ir supjaustykite 1-2 cm pločio juostelėmis. Tešlos juosteles apsukite aplink popierines formeles, kad neliktų tarpų.
Kepkite 180°C temp. orkaitėje apie 15 - 20 min. Iškeptus ragelius atvėsinkite.
Varškę, česnaką, raugintą agurką sumalkite blenderiu iki vientisos masės. Konditeriniu maišeliu pagalba pripildote ragelius.
Papuošiate krapais arba petražolėm.
Pagal norą ragelius galima nudažyti maistiniais dažais, bet patarčiau kaimiško kiaušinio tryniu.