Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Autorius apie receptą: Labai greitai paruošiami, sultingi, pikantiški vištienos krūtinėlės kepsniai. Kepimo būdą galima rinktis pagal pomėgius ir turimas sąlygas - galima kepti elektrinėje Labai greitai paruošiami, sultingi, pikantiški vištienos krūtinėlės kepsniai. Kepimo būdą galima rinktis pagal pomėgius ir turimas sąlygas - galima kepti elektrinėje kepsninėje, ant žarijų, orkaitėje arba keptuvėje. Patiekti taip pat galima rinktis įvairiausią garnyrą – makaronus, ryžius ar bulves bei įvairias šviežias ar konservuotas daržoves. (...daugiau) Laima
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas vištienos krūtinėlės
2 valgomieji šaukštai aitriųjų paprikų ir spanguolių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištienos krūtinėlę padalinti į dvi dalis - du kepsnius. Kepsnius įtrinti pirktiniu aitriųjų paprikų ir spanguolių padažu ir palikti apie 1 val. marinuotis
2.
Paruoštą vištieną galima kepti elektrinėje kepsninėje (apie 3 min.), ant žarijų (3-4 min ), orkaitėje (apie 5 min) arba keptuvėje su šlakeliu aliejaus (po 1 min iš abiejų pusių).
3.
Patiekti su norimu garnyru – virtais spagečiais, ryžiais ar bulvėmis bei šviežiomis daržovėmis bei "Aitriųjų paprikų ir spanguolių" padažu

Populiariausi receptai šią savaitę

Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Labai greitai paruošiami, sultingi, pikantiški vištienos krūtinėlės kepsniai. Kepimo būdą galima rinktis pagal pomėgius ir turimas sąlygas - galima kepti elektrinėje ( ...daugiau ) Laima
Gaminimo eiga:
  1. Vištienos krūtinėlę padalinti į dvi dalis - du kepsnius. Kepsnius įtrinti pirktiniu aitriųjų paprikų ir spanguolių padažu ir palikti apie 1 val. marinuotis

  2. Paruoštą vištieną galima kepti elektrinėje kepsninėje (apie 3 min.), ant žarijų (3-4 min ), orkaitėje (apie 5 min) arba keptuvėje su šlakeliu aliejaus (po 1 min iš abiejų pusių).

  3. Patiekti su norimu garnyru – virtais spagečiais, ryžiais ar bulvėmis bei šviežiomis daržovėmis bei "Aitriųjų paprikų ir spanguolių" padažu

Receptą atsiuntė Laima
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų