3 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
1 stiklinė | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
5 stiklinės | sultinys (Paukštienos) |
400 gramų | pievagrybiai |
30 gramų | poras |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta burokelių sriuba
- Gardi moliūgų sriuba
- Moliūgų sriuba
- Perlinių kruopų košė
- Moliūgų sriuba
- Mėlynių sriuba
- Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Avokadų sriuba su imbieru
- Rūgštynių kremas
- Trinta cukinijų sriuba
- Trinta brokolių sriuba
- Svogūnų sriuba
- Šviežių žirnių sriuba
- Cukinijų sriuba su kariu
- Prancūziška žirnienė
- Trinta porų ir bulvių sriuba
- Kreminė bulvių sriubytė
- Sriuba "Dieta"
- Trinta bulvienė
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, baltymai,
3 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Sultinys, Paukštienos,
5 stiklinės -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Poras,
30 gramų - Žalumynai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Susmulkintą porą pakepiname giliame puode su įkaitintais riebalais. Vėliaus sudedame pjaustytus grybus ir maišydami kepiname apie 5 minutes. Maišydami suberiame kvietinius miltus, supilkite visą sultinį, ant silpnos ugnies ir verdame apie 40 minučių. Viską pagardiname maltais juodaisiais pipirais ir druska, bei sutriname elektriniu blenderiu. Kiaušinių baltymus išplakame, sumaišome su grietinėle ir lėtai maišydami supilame į sriubą. Maišydami pakaitiname trumpai iki 70 laipsnių temperatūros. Sriubą patiekiame apibarstytą baltos duonos skrebučiais ir įvairiais kapotais žalumynais.