Pievagrybių sriuba su anakardžiais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1.5 stiklinės | pievagrybiai (pjaustyti griežinėliais) |
2 valgomieji šaukštai | anakardžių riešutų |
1 stiklinė | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | bazilikas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Grybus supjaustykite griežinėliais ir apkepkite trumpai įkaitintame aliejuje. Sudėkite grybus į verdantį vandenį, pridėkite smulkintų riešutų, berkite truputį druskos ir bazilikų. Virkite ant mažos ugnies pora minučių. Uždengus dangtį, leiskite sriubai pastovėti keletą minučių. Sutrinkite smulkintuvu ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baltarusiška grybų sriuba
- Kreminė bulvių sriubytė
- Pupelių ir kukurūzų sriuba
- Trinta bulvienė
- Moliūgų sriuba
- Kaimiška sriubikė
- Šaltibarščiai
- Trinta burokelių sriuba
- Ryžių sriuba su pievagrybiais
- Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
- Ukrainietiški barščiai
- Sriuba (Sopa criolla)
- Sriuba "Charčio"
- Moliūgų sriuba
- Žuvienė iš konservų
- Burokėlių sriuba
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Svogūnų trinta sriuba
- Brokolių sriuba
- Itališka kopūstų sriuba su grūdais
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pievagrybiai, pjaustyti griežinėliais,
1.5 stiklinės -
Anakardžių riešutai,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Bazilikas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustykite griežinėliais ir apkepkite trumpai įkaitintame aliejuje. Sudėkite grybus į verdantį vandenį, pridėkite smulkintų riešutų, berkite truputį druskos ir bazilikų. Virkite ant mažos ugnies pora minučių. Uždengus dangtį, leiskite sriubai pastovėti keletą minučių. Sutrinkite smulkintuvu ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...