Pievagrybių sriuba su anakardžiais
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1.5 stiklinės pievagrybiai (pjaustyti griežinėliais)
2 valgomieji šaukštai anakardžių riešutų
1 stiklinė vanduo
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai bazilikas
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Grybus supjaustykite griežinėliais ir apkepkite trumpai įkaitintame aliejuje. Sudėkite grybus į verdantį vandenį, pridėkite smulkintų riešutų, berkite truputį druskos ir bazilikų. Virkite ant mažos ugnies pora minučių. Uždengus dangtį, leiskite sriubai pastovėti keletą minučių. Sutrinkite smulkintuvu ir patiekite.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pievagrybių sriuba su anakardžiais

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Grybus supjaustykite griežinėliais ir apkepkite trumpai įkaitintame aliejuje. Sudėkite grybus į verdantį vandenį, pridėkite smulkintų riešutų, berkite truputį druskos ir bazilikų. Virkite ant mažos ugnies pora minučių. Uždengus dangtį, leiskite sriubai pastovėti keletą minučių. Sutrinkite smulkintuvu ir patiekite.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų