200 mililitrų | grietinėlės, 35% (10-15 proc. riebumo) |
250 gramų | pievagrybiai |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 litras | sultinys (vištienos arba daržovių) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tiršta bulvienė su mėsa
- Rūgštynių kremas
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Ukrainietiški barščiai
- Sriuba "Sveikata"
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Ukrainietiška selianka
- Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
- Voveraičių sriuba
- Vaistai nuo pachmelo
- Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
- Vištienos sultinys
- Jogurto sriuba
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Špinatų sriuba
- Žirnių sriuba
- Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
- Agurkų sriuba
- Daržovių sriuba su kumpiu
Pievagrybių sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%, 10-15 proc. riebumo,
200 mililitrų -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sultinys, vištienos arba daržovių,
1 litras - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pievagrybius supjaustome, sudedame į puodą su sultiniu. Paverdame 7 min. Per tą laiką sumaišome miltus su grietinėle (galima naudoti pieną). Mišinį pilame į sriubą ir dar paverdame 1 min.
Komentarai (7)
-
dainius
2009-07-04 16:11
studentu sriuba bet skani :-) :super:
-
Indre
2009-05-06 13:46
Tikrai labai skanu, o vietoj sultinio įdėjus Galina Blanca greitai paruošiamą sriubą iš vis labai skanu. :)
-
ina is kietaviskiu sules
2009-03-19 18:14
:-) :-) :-) :-) :-) :super: LABAI SKANI SRIUBA VALGAU KIEKVIENA DIENA IR TAIP JAU 5 M. IR DAR MAN NEATSIBODO :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: