125 gramai | sviestas |
250 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
30 vienetų | pievagrybiai |
3 vienetai | svogūnai |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir pakepinkite kartu su smulkintais svogūnais. Į krepšelius pridėkite pievagrybių ir pabarstykite fermentiniu sūriu. Sudėkite ant skardos ir kepkite orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje, kol ištirps sūris.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašiša įdaryti kiaušiniai
- Įdaryti svogūnai itališkai
- Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
- Pyragėliai su vištiena ir grybais
- Įdaryti burokėliai
- Paprikų laiveliai
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Nesaldūs keksiukai
- Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
- Paprikos užkandėlė su varške
- Įdarytos bulvės
- Įdaryti pomidorai
- Tartaletės su lašiša ir ikrais
- Krepšeliai su grybais
- Vaisių buketas
- Užkandžių krepšeliai su lašiša
- Salotos „Antikvaras“
- Įdaryti agurkai
Pievagrybių salotos krepšeliuose
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
125 gramai -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Pievagrybiai,
30 vienetų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Minkštą sviestą išsukite su druska ir kiaušiniu. Supilkite persijotus miltus, užminkykite kietą tešlą ir laikykite ją 1 val. šaldytuve. Išėmę tešlą, plonai ją iškočiokite, išspauskite skrituliukus ir dėkite į miltais pabarstytas formeles. tešlą gerai pirštais prispauskite. Ant viršaus galite užpilti žirnių arba pupelių, kad tešla kepant nepakiltų. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai pagels.
Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir pakepinkite kartu su smulkintais svogūnais. Į krepšelius pridėkite pievagrybių ir pabarstykite fermentiniu sūriu. Sudėkite ant skardos ir kepkite orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje, kol ištirps sūris.
Skanaus!