Pievagrybių padažas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų | pievagrybiai |
60 gramų | sviestas |
1 vienetas | dižono garstyčios |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Gerai nuplauti pievagrybius, smulkiai supjaustyti ir troškinti uždengtame puode su sviestu ir citrinos sultimis. Pridėti garstyčių ir dar šiek tiek patroškinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užtepėlė
- Česnakų padažas keptai vištienai
- Česnako padažas
- Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
- Aviečių padažas desertams
- Padažas keptai mėsai
- Blynelių padažas
- Salotų padažas
- Vanilinis padažas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Pieno padažas
- Imbiero sirupas
- Morkų ir svogūnu padažas
- Raudonas grietinės padažas
- Jogurtinis padažas
- Kmynų padažas
- Olandiškas padažas
- Pomidorų padažas
- Avokadų padažas su citrina
- Baltas grietinėlės padažas
Pievagrybių padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Dižono garstyčios,
1 vienetas - Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gerai nuplauti pievagrybius, smulkiai supjaustyti ir troškinti uždengtame puode su sviestu ir citrinos sultimis. Pridėti garstyčių ir dar šiek tiek patroškinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...