Pieno ir ledų kokteilis su persikais ir sultimis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
425 gramai | persikai (konservuoti) |
500 mililitrų | ledai (vaniliniai) |
0.25 vieneto | apelsinų sulčių |
2 lašai | vanilė |
2 stiklinės | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į plaktuvą sudėkite 425 g konservuotų persikų gabalėlių, 500 ml vanilinių ledų, 1/4 puodelio apelsinų sulčių, 2 - 3 lašus vanilės esencijos ir 2 puodelius atšaldyto pieno; suplakite. Patiekite tuoj pat, aukštose stiklinėse, galite papuošti apelsino skiltele.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ananasų ir mėlynių kokteilis
- Pieno ir riešutų kokteilis
- Vasariškas kokteilis
- Kokteilis nuo pagirių
- Braškių pienas
- Nekaltas Mojito - Nojito
- Apelsinų sulčių kokteilis
- Bananų kokteilis su vyšniomis ir kakava
- Saldus surprizas
- Pieno kokteiliukai
- Rausvasis kokteiliukas
- Juodųjų serbentų ir pieno kokteilis
- Rudens vakaro kokteilis
- Morkų kokteilis
- Arbūzų ir mango kokteilis
- Vasariškas kokteilis
- Pieno ir bananų kokteilis
- Kefyro su pomidorų sultimis kokteilis
- Kokteilis „Vitaminas“
- Kefyro kokteilis
Pieno ir ledų kokteilis su persikais ir sultimis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Persikai, konservuoti,
425 gramai -
Ledai, vaniliniai,
500 mililitrų -
Apelsinų sultys,
1/4 vieneto -
Vanilė,
2 lašai -
Pienas,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į plaktuvą sudėkite 425 g konservuotų persikų gabalėlių, 500 ml vanilinių ledų, 1/4 puodelio apelsinų sulčių, 2 - 3 lašus vanilės esencijos ir 2 puodelius atšaldyto pieno; suplakite. Patiekite tuoj pat, aukštose stiklinėse, galite papuošti apelsino skiltele.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai