Populiariausi receptai šią savaitę

Pieniška ryžių košė

Komentarai: 22
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į verdantį pasūdytą vandenį įdėkite sviesto, supilkite ryžių kruopas ir virkite apie 20-25 min. ant silpnos ugnies nuolat maišydami. Į pabaigą supilkite pieną ir pakartotinai užvirinkite. Uždengtą puodą palaikykit, kad kruopos pašustų ir pagal skonį dėkite cukraus.

Rekomenduojame:

Komentarai (22)


  • Aksana 2014-09-16 21:50

    Labai skanu


  • SS 2014-02-03 14:27

    O Jūs pabandykit į tokią skanią košę (verdant) įdėti truputį obuolių, supjaustytų skiltelėmis ir razinų. Košė turėtų dar labiau paskanėti: nereikės net uogienės užsidėti
    Obuolių ir razinų kiekį (santykį) reikėtų rinktis kiekvienam pagal skonį


  • Karolina ;p 2012-10-07 18:23

    Atsimenu mama yra virusi. Virė prieš kokius 7 metus paskutinį kartą... labai pasiilgau šios košės ir ryt eisiu bandyt Pagaliau radau receptuką


  • Greta 2012-06-06 23:20

    Suuuper! Labai skanu! Net mano vaikinas, kuris nevalgo kosiu is viso, kirto, kad net ausys linko Aciu labai uz puiku recepta!


  • Paulyte 2011-09-21 19:43

    Man labai patinka . Ti mano skauniauses patekalas!!!


  • Gabukas 2011-08-04 15:53

    Rytoj eisiu wirt


  • Kugelis 2011-05-14 19:42

    Neskanu. Kugelis skaniau!


  • Asta 2011-05-12 14:57

    Košė gavosi nereali!!!! Ačiū už receptuką!


  • ugne 2010-12-06 20:02

    skanumelis kai man mociute virdavo as prie virykles stovedavau ir ziuredavau kaip ji ten ta kose daro bet iki siandien dar neismokau.reiks pabandyt .aciukas uz recepteli oku2:


  • minde 2010-12-06 19:45

    feeee... pica geriau...


Daugiau receptų