150 mililitrų | vanduo |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | mielės |
225 gramai | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
30 gramų | sviestas |
Į kitą dubenį suberkite 225 g miltų, 0,5 šaukštelio druskos, įdėkite 30 g sviesto ir gerai ištrinkite. Masę dėkite ant pjaustymo lentelės, jos viduryje padarykite duobutę, į ją supilkite paruoštą mielių mišinį ir maišykite, kol gausite elastingą, nelipnią tešlą.
Dėkite ją į miltais pabarstytą dubenį, uždenkite maistine plėvele ir laikykite šiltoje vietoje, kol masė maždaug padvigubės. Prieš formuodami paplotį, padėkite tešlą ant kieto paviršiaus, pastuksenkite kumščiu, kad išeitų oro burbuliukai. Dabar galite dėti garnyrą ir kepti picą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių plokštainis su grybais
- Lietinių tortas
- Silkės apkepas su ryžiais
- Alkanųjų pica
- Žuvies pudingas
- Varškės apkepas su ryžiais
- Rūkytos žuvies užkepėlė
- Ryžių pudingas
- Silkės apkepas
- Speltos pica
- Spalvota žuvies užkepėlė
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Pica Margarita
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Bulvių pica
- Olandiškas ryžių apkepas
- Gardžioji pica
- Varškės ir bananų apkepas
- Aitriųjų čili pica
- Sluoksniuotas apkepas
Picos paplotis (padas)
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
150 mililitrų -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Mielės,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
225 gramai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į dubenėlį įpilkite 150 ml nekaršto vandens, įberkite 0,5 šaukštelio cukraus ir maišykite, kol jis ištirps. Įberkite šaukštelį mielių ir suplakite. Indą už denkite ir pastatykite šiltoje vietoje, kad masė suputotų.
Į kitą dubenį suberkite 225 g miltų, 0,5 šaukštelio druskos, įdėkite 30 g sviesto ir gerai ištrinkite. Masę dėkite ant pjaustymo lentelės, jos viduryje padarykite duobutę, į ją supilkite paruoštą mielių mišinį ir maišykite, kol gausite elastingą, nelipnią tešlą.
Dėkite ją į miltais pabarstytą dubenį, uždenkite maistine plėvele ir laikykite šiltoje vietoje, kol masė maždaug padvigubės. Prieš formuodami paplotį, padėkite tešlą ant kieto paviršiaus, pastuksenkite kumščiu, kad išeitų oro burbuliukai. Dabar galite dėti garnyrą ir kepti picą.
Komentarai (38)
-
Dominyka
2016-05-22 18:08
O reikia ištirpdytą sviestą naudoti ar kambario temperatūros?
-
karolina
2015-11-08 14:21
seip ta pavyko tik per daug miltu idejau tai kieta tesla o tai seip skanu
-
regina
2015-09-29 19:43
siaip sau pica traski kaskokia
-
anna
2015-09-23 16:37
Tai reikia logiskai mastyti, jeigu butu slapios mieles tuomet butu gramais parasyta. As labai panasiai darau tik vietoj vandens naudoju piena.
-
Lukas
2015-08-11 23:07
Skanu :D
-
Gabrielė
2015-04-02 17:00
Labai skanu ^^
-
Kepejas
2015-04-02 16:45
Gerb. autoriau, jei rašot kad dedat mieles būkit malonus parašyti kokios tai mielės (presuotos aktyvios ar sausos granuliuotos)
-
viktorija
2014-11-26 17:49
kaip gardu skanu ir gražu.
-
viktorija
2014-11-26 17:47
kaip skanu
-
marija
2014-08-13 21:49
jau nepirma karta darau labai skanu tik is pradziu recepto nesupratau bet as ne ant lenteles dejau o viska sumaisiau lb tinka kai sia tesla apvinioji aplink desreles ir palaikai orkaiteje lb skanu :)