500 gramų | miltai |
250 mililitrų | vanduo |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
8 riekės | dešra |
5 valgomieji šaukštai | žirneliai |
1 vienetas | geltonosios paprikos |
2 saujos | sūris |
4 arbatiniai šaukšteliai | pomidorų padažas |
5 gramai | sausų mielių |
1 žiupsnelis | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kėdainių maltinis
- Mėsos paplotėlis
- Stirnienos kumpis
- Keptas kiaulienos kumpis
- Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
- Sūrio kamuoliukai
- Skanūs kiaulienos kepsniukai
- Jautienos šašlykas
- Įdaryti burokėliai
- "Ponios cepelinai"
- Orkaitėje kepti kotletai
- Kiauliena su imbieru
- Jautienos kotletukai
- Kepsnys romantiškam vakarui
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Kepenėlės su vaisiais
- Holishki (balandėliai)
- Savo sultyse marinuoti šašlykai
- Suadytas karbonadas
- Sultingi jautienos kotletai
Pica su saliami ir žirneliais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Miltai,
500 gramų -
Vanduo,
250 mililitrų -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Dešra,
8 riekės -
Žirneliai,
5 valgomieji šaukštai -
Geltonosios paprikos,
1 vienetas -
Sūris,
2 saujos -
Pomidorų padažas,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Sausos mielės,
5 gramai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į indą suberiami miltai, sausos mielės, įpilti vandens, alyvuogių aliejaus ir įberti druskos. Viskas gerai išmaišoma ir paliekama mažiausiai pusvalandį šiltai pailsėti.
Tešla iškočiojama ir suformuojami trys picos padai. Jie šiek tiek subadomi šakute.
Picas aptepti pomidorų padažu. Išdėlioti saliamio dešros riekeles. Jas apiberti konservuotais žirneliais, pabarstyti paprikos gabaliukais. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu.
Įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.
Komentarai