Pica su saliami ir žirneliais
AUTORIUS:
Vija
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų miltai
250 mililitrų vanduo
50 mililitrų alyvuogių aliejus
8 riekės saliamio dešra
5 valgomieji šaukštai žirneliai
1 vienetas geltonoji paprika
2 saujos sūris
4 arbatiniai šaukšteliai pomidorų padažas
5 gramai sausos mielės
1 žiupsnelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į indą suberiami miltai, sausos mielės, įpilti vandens, alyvuogių aliejaus ir įberti druskos. Viskas gerai išmaišoma ir paliekama mažiausiai pusvalandį šiltai pailsėti.
2.
Tešla iškočiojama ir suformuojami trys picos padai. Jie šiek tiek subadomi šakute.
3.
Picas aptepti pomidorų padažu. Išdėlioti saliamio dešros riekeles. Jas apiberti konservuotais žirneliais, pabarstyti paprikos gabaliukais. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu.
4.
Įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pica su saliami ir žirneliais

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Į indą suberiami miltai, sausos mielės, įpilti vandens, alyvuogių aliejaus ir įberti druskos. Viskas gerai išmaišoma ir paliekama mažiausiai pusvalandį šiltai pailsėti.

  2. Tešla iškočiojama ir suformuojami trys picos padai. Jie šiek tiek subadomi šakute.

  3. Picas aptepti pomidorų padažu. Išdėlioti saliamio dešros riekeles. Jas apiberti konservuotais žirneliais, pabarstyti paprikos gabaliukais. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu.

  4. Įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.

Receptą atsiuntė Vija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų