Pica su jūros gėrybėmis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis druska
0.5 kilogramo jūros gėrybės (mišinys)
120 gramų sūris (fermentinis)
100 gramų alyvuogių (žaliosios)
150 gramų majonezas
šiek tiek pankolis (maltas)
250 mililitrų vanduo (šiltas)
400 gramų kvietiniai miltai
1 arbatinis šaukštelis cukrus
1 arbatinis šaukštelis mielės (sausos)
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šiltame vandenyje išmaišome mieles, cukrų ir druską. Įmaišome aliejų ir miltus. Išminkome tešlą. Tešlą uždengiame rankšluosčiu ir palaikome šiltoje vietoje apie 30 minučių. Po to tešlą dar kartą išminkome ir iškočiojame iki 30 cm apvalaus skersmens lakšto. :)
Jūros gėrybes (turėjau šaldytų mišinį) paverdame pasūdytame vandenyje su krapais 3 minutes. Po to išgriebiame ir sudedame ant picos pado.
Sudedame alyvuoges be kauliukų, apibarstome prieskoniais, aptepame majonezu ir apibarstome sūriu.
Kepame 25-30 minučių 200° C karštumo orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pica su jūros gėrybėmis

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Šiltame vandenyje išmaišome mieles, cukrų ir druską. Įmaišome aliejų ir miltus. Išminkome tešlą. Tešlą uždengiame rankšluosčiu ir palaikome šiltoje vietoje apie 30 minučių. Po to tešlą dar kartą išminkome ir iškočiojame iki 30 cm apvalaus skersmens lakšto. :)
Jūros gėrybes (turėjau šaldytų mišinį) paverdame pasūdytame vandenyje su krapais 3 minutes. Po to išgriebiame ir sudedame ant picos pado.
Sudedame alyvuoges be kauliukų, apibarstome prieskoniais, aptepame majonezu ir apibarstome sūriu.
Kepame 25-30 minučių 200° C karštumo orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų