Pica
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis mišinys picai
200 gramų kiauliena (karštai rūkytas kumpelis)
1 vienetas svogūnai
1 vienetas agurkų (marinuoti)
150 gramų pievagrybiai
150 gramų sūris (fermentinis)
1 pakelis prieskoniai (picai)
3 valgomieji šaukštai padažas (pomidorų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Miltus picai paruoškite taip, kaip parašyta ant pakelio.
Kai tešla pakils, formuokite paplotėlį, dėkite ant skardos, užklotos kepimo popieriumi ir šiek tiek pateptos aliejumi.
Paplotį pertepkite pomidorų padažu, pabarstykite picos prieskoniais.
2.
Sudėkite supjaustytą kumpelį, svogūną, marinuotus agurkus.
Užbarstykite fermentinio sūrio ir ant viršaus sudėkite supjaustytus pievagrybius.
3.
Pašaukite į įkaitintą, 200 laipsnių, orkaitę ir kepkite apie 15 - 20 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pica

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Miltus picai paruoškite taip, kaip parašyta ant pakelio.
    Kai tešla pakils, formuokite paplotėlį, dėkite ant skardos, užklotos kepimo popieriumi ir šiek tiek pateptos aliejumi.
    Paplotį pertepkite pomidorų padažu, pabarstykite picos prieskoniais.

  2. Sudėkite supjaustytą kumpelį, svogūną, marinuotus agurkus.
    Užbarstykite fermentinio sūrio ir ant viršaus sudėkite supjaustytus pievagrybius.

  3. Pašaukite į įkaitintą, 200 laipsnių, orkaitę ir kepkite apie 15 - 20 minučių.

Receptą atsiuntė Gražina
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų