Pavlova
AUTORIUS:
Giedrė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Autorius apie receptą: Gaivus, lengvas, be galo gardus desertas, nustebinantis net ir pačius išrankiausius ir nepaliekantis vietos abejonėms. Gaivus, lengvas, be galo gardus desertas, nustebinantis net ir pačius išrankiausius ir nepaliekantis vietos abejonėms. Giedrė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Morengui:
4 vienetai kiaušinių baltymais
200 gramų cukrus
1 arbatinis šaukštelis krakmolas
1 žiupsnelis citrinos rūgštis
Kremui:
400 mililitrų grietinėlės, 35%
Papuošimui:
800 gramų uogos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Orkaitę įkaitinkite iki 150 laipsnių.
2.
Kiaušinių baltymus pilkite į indą. Pradėkite plakti lėtai, kad suputotų. Tada plakdami po šaukštą sudėkite cukrų. Plakite iki standžių putų. Ant viršaus pabarstykite krakmolo, citrinos rūgšties ir dar pamaišykite.
3.
Skardą ištieskite kepimo popieriumi ir šaukštu dėkite į ją paruoštą masę - formuokite krepšelius. Kepkite 1 val. 10 min. Leiskite morengui visiškai atvėsti.
4.
Greitinėlę išplakite iki standumo ir pripildykite ja morengų krepšelius. Ant viršaus dėkite uogas. Galite papuošti spalvotais morengais. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Pavlova

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Morengui: Kremui: Papuošimui:
Autoriaus žodis: Gaivus, lengvas, be galo gardus desertas, nustebinantis net ir pačius išrankiausius ir nepaliekantis vietos abejonėms. Giedrė
Gaminimo eiga:
  1. Orkaitę įkaitinkite iki 150 laipsnių.

  2. Kiaušinių baltymus pilkite į indą. Pradėkite plakti lėtai, kad suputotų. Tada plakdami po šaukštą sudėkite cukrų. Plakite iki standžių putų. Ant viršaus pabarstykite krakmolo, citrinos rūgšties ir dar pamaišykite.

  3. Skardą ištieskite kepimo popieriumi ir šaukštu dėkite į ją paruoštą masę - formuokite krepšelius. Kepkite 1 val. 10 min. Leiskite morengui visiškai atvėsti.

  4. Greitinėlę išplakite iki standumo ir pripildykite ja morengų krepšelius. Ant viršaus dėkite uogas. Galite papuošti spalvotais morengais. Skanaus!

Receptą atsiuntė Giedrė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų