4 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Maroko blynai
- Šokoladiniai lietiniai
- Dideli blynai
- Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
- Blynai su kepenų įdaru
- Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
- Blyneliai su varške
- Lietiniai su dešrele ir sūriu
- Saldūs blynai
- Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
- Ploni ir minkšti blynai
- Lietiniai su varške
- Blyneliai
- Blynų tortas mažiesiems
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
- Blyneliai „Peliukas Mikis“
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Desertiniai lietiniai blynai
Pasninko blyneliai
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
4 stiklinės -
Vanduo,
2 stiklinės -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Visus produktus išmaišome. Iš gautos masės padarome kočiojamą tešlą. Ja iškočiojame ir dedame ant krosnies rinkių. Iškepus blynus galima valgyti su ištirpintu sviestu.
Komentarai (7)
-
Ina
2015-05-12 23:06
Ooo...pats skaniausias vaikystes prisiminimas..su uogiene ir pienu.Daug ka atiduociau dabar uz juos :-).Bandziau orkaitej kept-ne tas...Beje, zemaitijoj juos plunsiais vadino..
-
recepto savininke
2011-05-04 20:33
labai aciu kad patiko... :-) o del krosnes tai jo pas mama i kaima nuvaziuokit tikrai rasite ;-)
-
Lina
2011-04-20 19:09
tik krosnį reik turėt :D
-
lin
2011-01-11 22:10
gerai :super: paprasta ir skanu
-
Mamyte
2011-01-09 15:08
labai skanu :super: :super: :super: :super: :super: :super: :-p :-p :-p :-p :-p
-
n
2011-01-07 01:31
:super: :-) :super: