1 vienetas | paprika (didelė) |
2 vienetai | vištų sparneliai |
50 gramų | sūris (Džiugas) |
1 vienetas | bulvių (didelė) |
1 žiupsnelis | druska (arba preskoniai bulvėms) |
1 žiupsnelis | provanso žolelės |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Putpelės obuolių sultyse
- Kepta laukinė antis (ar žąsis)
- Vištiena su ryžiais
- Vištienos šlaunelės su petražolėmis
- Irmos paukštiena patale
- Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Kepta kurapka
- Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
- Vištienos kepsniukai
- Vištienos kotletas su siurprizu
- Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
- Vištiena "afigiena"
- Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
- Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
- Vištienos kotletai su daržovėmis
- Vištienos filė su grybų padažu
- Maltos vištienos kebabas
- Kiaulienos kepsneliai su majonezu
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Vištienos kepsniukai - blyneliai
Pasislėpęs paprikoje
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Paprika, didelė,
1 vienetas -
Vištų sparneliai,
2 vienetai -
Sūris, Džiugas,
50 gramų -
Bulvės, didelė,
1 vienetas -
Druska, arba preskoniai bulvėms,
1 žiupsnelis -
Provanso žolelės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paprika perpjaunama per pusę, išskobiama. Ant jos dugno dedami du šaukštai tarkių - per burokinę tarką sutarkuotų bulvių, apibarstytų druska arba bulvių prieskoniais.
Tada į paprikos laivelį dedamas keptuvėje kelias minutes apkeptas sparnelis. Ant jo vėl uždedami du šaukštai tarkių, apibarstoma Provanso žolelėmis.
Paprika įdedama į kepimo rankovę ir kepama iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min. Tada kepimo rankovė perpjaunama, paprika apibarstoma sūriu ir dar paliekama kokioms 3-5 min. orkaitėje. Skanaus.
Komentarai