Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
Parmezano morengai
INGREDIENTAI:
100 gramų | parmezano sūris |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
0.5 litro | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šventinis lavašo vyniotinis
- Traškūs svogūnų žiedai
- Šokoladinės braškės
- Labai greita kiaušinių užtepėlė
- Omletas su pomidorais
- Piršteliai su kmynais
- Sūrio piršteliai prie alaus
- Traškios sūrio lazdelės
- Ant žarijų keptos vištų širdelės
- Keksiukiniai pusryčiai
- Naminis varškės sūris
- Marinuota silkės filė
- Kiaušiniai su arbata
- Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
- Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
- Žvynabudės muštiniai
- Įdarytos paprikos
- Omletas
- Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
- Vegetariškos picutės
Parmezano morengai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Parmezano sūris,
100 gramų - Druska
-
Kiaušiniai, baltymai,
3 vienetai -
Aliejus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...