Paprasti virtinukai su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušiniai (trinys) |
100 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvietiniai miltai (pagal poreikį) |
100 gramų | kiaulienos faršas |
100 gramų | jautienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai (trinys) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Tešlai skirtus produktus sumaišome, minkome tešlą. Ją iškočiojame, išspaudžiame norimo dydžio skritulėlius, į juos dedame mėsos paruošto įdaro, užspaudžiame kraštelius ir susukame juos "virvute". Suformuotus virtinukus dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir verdame apie 20 min. Išgriebtus apipilame lydytu sviestu, kad tarpusavyje nesuliptų. Patiekiame su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šašlykai su actu ir žalumynais
- Kepti kotletai su moliūgais
- Vasaros šašlykas
- Šašlykas "Geras apetitas"
- Virta marinuotos jautienos nugarinė
- Kepsnys garstyčių padaže
- Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
- Šutinta kiškiena
- Tradiciniai šašlykai
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
- Kepsnys Verseka
- Jautiena kopūstų padaže
- Virtiniai su mėsa
- Kiaulienos šašlykai
- Rusiškas Befstrogenas
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Kukuliukai švediškai
- Keptos bulvės su šonine ir sūriu
- Romšteksas majonezo padaže
Paprasti virtinukai su mėsa
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, trinys,
1 vienetas -
Vanduo,
100 mililitrų - Druska
- Kvietiniai miltai, pagal poreikį
-
Kiaulienos faršas,
100 gramų -
Jautienos faršas,
100 gramų -
Kiaušiniai, trinys,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai skirtus produktus sumaišome, minkome tešlą. Ją iškočiojame, išspaudžiame norimo dydžio skritulėlius, į juos dedame mėsos paruošto įdaro, užspaudžiame kraštelius ir susukame juos "virvute". Suformuotus virtinukus dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir verdame apie 20 min. Išgriebtus apipilame lydytu sviestu, kad tarpusavyje nesuliptų. Patiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...