Paprasti baltarusiški žagarėliai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė kvietiniai miltai
1 valgomasis šaukštas sviestas
1 valgomasis šaukštas acto
šiek tiek grietinė
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek cukraus pudra
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Sviestą kapoti su miltais, įpilti acto ar spirito ir tiek grietinės, kad tešla būtų kieta (kaip makaronams).
Tešlą įdėti į puodą ir mediniu grūstuvu gerai išmušti.
2 val. palaikyti šaldymo kameroje arba 12 val. - šaldytuve.
Tešlą iškočioti plonu sluoksniu ir išpjaustyti žagarėlius.
Kepti riebaluose (skaniau, kai kepama aliejuje).
Iškepusius - pabarstyti cukraus pudra.

Populiariausi receptai šią savaitę

Paprasti baltarusiški žagarėliai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sviestą kapoti su miltais, įpilti acto ar spirito ir tiek grietinės, kad tešla būtų kieta (kaip makaronams).
Tešlą įdėti į puodą ir mediniu grūstuvu gerai išmušti.
2 val. palaikyti šaldymo kameroje arba 12 val. - šaldytuve.
Tešlą iškočioti plonu sluoksniu ir išpjaustyti žagarėlius.
Kepti riebaluose (skaniau, kai kepama aliejuje).
Iškepusius - pabarstyti cukraus pudra.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų