500 gramų | kiauliena |
1 vienetas | paprika (raudona) |
1 vienetas | paprika (geltona) |
200 gramų | grybai |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Suktinukai patale
- Kepsnys Verseka
- Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
- Šašlykas pomidorų sultyse
- Kiaulienos karis
- Kiaulienos karka
- Netikras zuikis
- Vyne troškintas triušis
- Maltiniai su grybų padažu
- Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
- Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
- Kiaulienos šašlykas
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Kotletai pomidorų padaže
- Troškintos veršienos kepenėlės
- Jautienos muštinis su svogūnais
- Ėrienos šašlykas
- Turkiškas kebabas
- Įdarytas netikras zuikis
- Veršienos kepsnys
Paprastasis guliašas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
500 gramų -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Paprika, geltona,
1 vienetas -
Grybai,
200 gramų -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną supjaustyti kubeliais. Papriką irgi supjaustyti kubeliais. Grybus supjaustyti stambiai.
Kiaulieną apkepti aliejuje apie 15 minučių. Pridėti papriką ir kepti dar 10 minučių, užsidarius dangtį. Grybus apkepinti su nedideliu kiekiu sviesto ir pridėti prie mėsos. Gardinti druska, pipirais. Pakepinti 5 minutės ir įpilti vandens, kad uždengtų visus ingridientus. Užvirinti. Atidėti apie 180 ml sultinio. Troškinti 20 minučių.
Į atidėtą sultinį įmaišyti miltus. Pridėti grietines ir gerai išmaišyti. Įpilti padažą į mėsą, uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes.