2 stiklinės | miltai |
2 stiklinės | cukrus |
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rageliai
- Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su ananasais
- Džiūvėsėlių spurgos meduje
- Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
- Baltijos pyragėliai
- Spurgos su vyšnių džemu
- Velykiniai lizdeliai
- Pyragėliai su žuvimi
- Obuoliniai keksiukai
- Kakavinis pyragas su šokoladiniu glaistu
- Spurgos su vyšniomis
- Kriaušių desertai
- Pyragėliai su baravykais
- Šokoladiniai pyragaičiai su riešutais
- Sūrio pyragėliai
- Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Aliejuje virti pyragėliai su įdaru
- Cukinijų keksiukai
Paprastas obuolių pyragas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
2 stiklinės -
Cukrus,
2 stiklinės -
Obuoliai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Vanilinis cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nulupame obuolius, išimame sėklas ir supjaustome nedideliais gabalėliais. Dedame obuolius į šalį.
Išplakame kiaušinius (geriausia plakti mikseriu). Į išplaktus kiaušinius dedame cukrų, miltus ir vanilinį cukrų ir gerai viską išplakame.
Kepimo forma ar keksiukų formelės patepamos sviestu arba aliejumi ir pabarstomos miltais. Nepamirškite išpurtyti miltų perteklių iš kepimo formos.
Į kepimo formos dugną dedame supjaustytus obuolius, tik tiek, kad obuoliai uždengtų dugną. Ir ant obuolių pilame padarytą tešlą, kad ji apdengtų obuolius.
Kepame iki 180°C įkaitintoje orkaitėje, apie 30 - 40 minučių, kol pyrago viršus gražiai pagels. Iškepto pyrago viršų galima apibarstyti cukraus pudra.
Komentarai (2)
-
Jana
2017-02-21 13:25
Kiek vanilinio cukraus deti?