Paprastas lietuviškas troškinukas
AUTORIUS:
Lina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas bulvių
500 gramų mėsa
500 gramų rauginti kopūstai
1 vienetas svogūnai
šiek tiek kokosų pienas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apskrudinti įkaitintame aliejuje su druska ir pipirais.
2.
Tada sudėti pjaustytą žiedais svogūną.
3.
Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti apkeptą mėsą su svogūnais. Taip pat suberti pjaustytas bulves ir raugintus kopūstus. Viską troškinti apie 20 minučių.

Patiekti galima su kepintais pievagrybiais bei žalumynais ar pomidorų padažu.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Paprastas lietuviškas troškinukas

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apskrudinti įkaitintame aliejuje su druska ir pipirais.

  2. Tada sudėti pjaustytą žiedais svogūną.

  3. Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti apkeptą mėsą su svogūnais. Taip pat suberti pjaustytas bulves ir raugintus kopūstus. Viską troškinti apie 20 minučių.

    Patiekti galima su kepintais pievagrybiais bei žalumynais ar pomidorų padažu.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Lina
Reklama:

Komentarai (4)


  • gabi 2014-06-06 12:07

    o galima vietoj raugintu kopustu paprastus deti?


Daugiau receptų