paprastai kepta lydeka
INGREDIENTAI:
500 gramų | jūros lydeka |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | kvietiniai miltai (žuviai volioti) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtos bulvės su sviestu
- Tešloje kepti žuvies piršteliai
- Bacalaitos – menkės kepsneliai
- Mėsos apkepas
- Triušienos mėsos iešmeliai
- Kiaulienos šonkauliukai
- Varškėčiai su klevų sirupu
- Blynai su moliūgais
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
- Kotletai
- Bulvių kukuliai
- Paprastasis guliašas
- Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
- Vasaros šašlykas
- Neįprasti šašlykai
- Morkų sklindžiai
- Margaritos varškės apkepas
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Kiauliena su keptais pomidorais
paprastai kepta lydeka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Kvietiniai miltai, žuviai volioti
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...