1 vienetas | tešla (sluoksniuta) |
100 gramų | špinatai (šaldyti malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
100 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | sezamas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragėliai su vaisiais
- Obuolių pyragėliai
- Larisos kalėdinis pyragaitis
- Spurgos su vyšniomis
- Pyragėliai su saliamiu
- Varškės spurgos
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Dieviški eklerai
- Mini kreminio sūrio pyragėliai
- Mini čeburekai
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Minkšti morkų keksiukai
- Pyragėliai su varške ir bulvėmis
- Prancūziški rageliai su migdolais
- Tiramisu
- Morenginiai pyragėliai su kremu
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
- Pyragėliai su slyvomis
- Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
- Voveraitės
Papajaus pyragėliai
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuta,
1 vienetas -
Špinatai, šaldyti malti,
100 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Varškė,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sezamas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
špinatus atšildome ir sumaišome su varške, grietine ir prieskoniais. Kiaušinio baltymą atskiriame nuo trynio ir išplakame. Sluoksniuotą tešlą atšildome, šiek tiek pakočiojame ir supjaustome norimo dydžio kvadratais. šepetėliu baltymą tepame ant sluoksniuotos tešlos kvadratėlių, dedame po maždaug šaukštelį špinatų ir varškės masės, lenkiame sluoksniuotos tešlos kvadratėlius taip, kad pasidarytų trikampiai ir užspaudžiame kraštus. Prisigaminus tokių pyragėlių dedame juos į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Jeigu liko kiaušinio baltymo, tai sumaišome su tryniu, jeigu neliko, tuomet vienu tryniu aptepame pyragėlius ir pabarstome sezamo sėklomis. Kepame apie 25 - 30 minučių 180 0C, kol gražiai aprus. Skanaus :)