Vandeny išbrinkinti želatiną.
Puode ant vidutinės ugnies pakaitinti grietinėlę su pienu, cukrumi ir vanile (kaitinti, kol užvirs). Nukelti nuo ugnies, šluotele ,plakant, įmaišyti ištirpintą želatiną, paplakti kol ištirps.
Išpilstyti į formeles ir leisti atvėsti iki kambario temperatūros.Tada dėti į šaldytuvą,kad sustingtų.
Sustingusį desertą išverčiame į lėkštutę ir užpilame braškių sirupu.
Panna cotta su braškių sirupu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
100 gramų | vanduo (šaltas) |
15 gramų | želatina ((Oetker )) |
420 gramų | grietinėlės, 35% ( 35 %) |
100 gramų | cukrus |
100 gramų | sirupas (braškių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladinė panna cotta
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Mėtinis agurkų desertas
- Vaisiai želėje
- Panna cotta su braškių sirupu
- Želė su trešnemis ir persikais
- Varškės torčiukas su persikais
- Žėlė apelsino žievėje
- Sluoksniuotas želė desertas
- Lukos želė tortas
- Naminis braškinis "Rahat-lokum"
- Raudonųjų serbentų fantazija
- Braškumėlis
- Varškės sūris su žele
- Želė drebučiai apelsine
- Želė desertas "Afrika"
- Vaisių ir žele žiedas
- Rabarbarų drebučiai
- Mangų - varškės želė desertas
- Arbūzų želė
Panna cotta su braškių sirupu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo, šaltas,
100 gramų -
Želatina, (Oetker ),
15 gramų -
Grietinėlė, 35%, 35 %,
420 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Sirupas, braškių,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandeny išbrinkinti želatiną.
Puode ant vidutinės ugnies pakaitinti grietinėlę su pienu, cukrumi ir vanile (kaitinti, kol užvirs). Nukelti nuo ugnies, šluotele ,plakant, įmaišyti ištirpintą želatiną, paplakti kol ištirps.
Išpilstyti į formeles ir leisti atvėsti iki kambario temperatūros.Tada dėti į šaldytuvą,kad sustingtų.
Sustingusį desertą išverčiame į lėkštutę ir užpilame braškių sirupu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Klausimas
2016-02-26 20:03
Pieno kiek?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...