Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Panna Cotta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
90 gramų | želės cukrus „multi“ |
300 mililitrų | pienas (arba grietinėlė) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladiniai ir apelsininiai naminiai ledai
- „Šokoladinis miškas“
- Aguonų sūris su razinomis
- Mėtinė kivių želė su citrina
- Želė tortas
- Sūrio desertas
- Obuolių tortas su varške
- Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
- Varškės desertas
- Keptas Tinginys
- Naminiai ledai
- Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
- Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
- Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
- Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
- Skaniausi Redos keksiukai
- Karameliniai saldainiai
- Desertinė varškytė
- Braškinis tiramisu
- Vasariškas desertas
Panna Cotta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želės cukrus „Multi“,
90 gramų -
Pienas, arba grietinėlė,
300 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...