Pagrindui: | ||
100 gramų | gervuogės | |
50 gramų | dansukker želės cukrus | |
2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
1 sluoksnis: | ||
300 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
50 gramų | baltas šokoladas (kapotas) | |
40 gramų | dansukker želės cukrus | |
1 arbatinis šaukštelis | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile | |
2 sluoksnis: | ||
300 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
50 gramų | baltas šokoladas (kapotas) | |
40 gramų | dansukker želės cukrus | |
1 arbatinis šaukštelis | matcha miltelių |
Panakota su „Matcha“ arbatos milteliais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Gervuogės,
100 gramų -
Dansukker želės cukrus ,
50 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Baltas šokoladas, kapotas,
50 gramų -
Dansukker želės cukrus ,
40 gramų -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Baltas šokoladas, kapotas,
50 gramų -
Dansukker želės cukrus ,
40 gramų -
Matcha milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Uogos: nedideliame prikaistuvyje sumaišykite uogas, cukrų ir sirupą. Virkite 1 minutę.
Uogienę išpilstykite į 4 stiklines. Palikite atvėsti.
1 sluoksnis: grietinėlę, želės cukrų ir vanilinį cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir pavirkite 30 sekundžių, tada sudėkite kapotą šokoladą ir palikite atvėsti. Atsargiai užpilkite ant uogienės ir palaikykite šaldytuve, kol sustings.
2 sluoksnis: grietinėlę ir želės cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir pavirkite 30 sekundžių, tada sudėkite smulkintą šokoladą ir pusę šaukštelio žaliosios japoniškos arbatos miltelių. Palikite atvėsti. Atsargiai išpilstykite į visas keturias stiklines. Padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų.
Papuoškite kapotu baltuoju šokoladu.