šiek tiek | sviestas |
200 gramų | duona (balta) |
2 vienetai | sardinės (aliejuje) |
Duona supjaustoma piršto storio riekelėmis. Iš citrinos sulčių, acto, aliejaus, petražolių lapelių, garstyčių, svogūnų, saldžiųjų paprikų ir alyvų paruošiamas padažas. Duonos riekelės apkepinamos ir apipilamos padažu, ant kiekvienos uždedama po sardinę arba po kietai virtą kiaušinį, ant viršaus užpilama likusio padažo.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vegetariški sumuštiniai
- VILIUKO sumuštiniai
- Gardūs dešrainiai
- Picos - ricos
- Mėsainis su pelėsiniu sūriu
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Šefo Luko mėsainis
- Viliaus sūrio sumuštinukai
- Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
- Nerealus mėsainis su maltiniu
- Tobulas burgeris
- Naminis burgeris su maltiniu
- Sumuštinukai su mozarelos sūriu
- Greitas mėsainis su maltinuku
- Skrebučiai
- Kepti sumuštiniai su avokadu
- Burgeris
- Ispaniški sandvičiai
- Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
- Festivalio sumuštinis
Pakepintos baltos duonos riekelės
- Paruošimo laikas:
- Sviestas
-
Duona, balta,
200 gramų -
Sardinės, aliejuje,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padažui reikės: desertinis šaukštas citrinos sulčių, 1—2 šaukštai acto, 1—2 šaukštai aliejaus, 3 troškintos arba marinuotos ankštys saldžiųjų paprikų, 2—3 alyvos (nebūtinai), nedidelė galvutė svogūno, šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, desertinis šaukštas garstyčių.
Duona supjaustoma piršto storio riekelėmis. Iš citrinos sulčių, acto, aliejaus, petražolių lapelių, garstyčių, svogūnų, saldžiųjų paprikų ir alyvų paruošiamas padažas. Duonos riekelės apkepinamos ir apipilamos padažu, ant kiekvienos uždedama po sardinę arba po kietai virtą kiaušinį, ant viršaus užpilama likusio padažo.
Komentarai (5)
-
(anonimas)
2009-07-07 17:10
%-)