Padažas keptai mėsai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai (nedidelis, su laiškais) |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Griežineliais supjaustyti svogūnus, juos dėti į sviestu įkaitintą keptuve kartu su supjaustytais svogūnų laiškais. Juos gražiai apkepti, sudėti kubeliais pjaustytą papriką, dar šiek tiek pakepinti, tuomet taip pat kubeliais pjaustytą pomidorą ir dar šiek tiek pakepinti. Tuomet apibarstyti druska ir sudėti grietinę, maišant palaukti kol užvirs, nuiimti nuo ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio padažas
- Picos padažas
- Žaliasis padažas
- Krienų-majonezo padažas
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Mirkomasis sūrio padažas
- Marinatas vištienai
- Baravykų padažas
- Džiūvėsėlių padažas
- Česnakų padažas keptai vištienai
- Česnakinis padažas
- Padažas "Čili"
- Pievagrybių padažas
- Dietinis padažas
- Raudonasis padažas
- Konservuota adžika
- Mango padažas
- Žaliasis padažas bulvėms
- Česnako padažas
- Rytietiškas pipirų padažas
Padažas keptai mėsai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Paprika,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Svogūnai, nedidelis, su laiškais,
1 vienetas -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Griežineliais supjaustyti svogūnus, juos dėti į sviestu įkaitintą keptuve kartu su supjaustytais svogūnų laiškais. Juos gražiai apkepti, sudėti kubeliais pjaustytą papriką, dar šiek tiek pakepinti, tuomet taip pat kubeliais pjaustytą pomidorą ir dar šiek tiek pakepinti. Tuomet apibarstyti druska ir sudėti grietinę, maišant palaukti kol užvirs, nuiimti nuo ugnies.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...