Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinama druska). Nuluptas ungurys supjaustomas, pasūdomas, apibarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą su prieskoninėmis daržovėmis ir kepamas orkaitėje apie 30 min. (palaistomas atsiradusiu skysčiu).
Tiekiamas ungurys pusdubenyje, papuoštas citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.
Keptą ungurį, užpiltą marinatu ar pomidorų padažu, galima tiekti kaip šaltą užkandį.
Orkaitėje keptas ungurys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | ungurys |
4 vienetai | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | citrinos (griežinėliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skumbrė pievagrybių padaže
- Bacalaitos – menkės kepsneliai
- Troškinta žuvis su morkomis
- Žuvies blyneliai
- Tešloje kepta lašiša
- Menkė su krienais ir grietine
- Paltusas (juodasis) su daržovėmis
- Lašiša folijoje
- Kepti grilyje oto gabalėliai
- Keptas įdarytas karpis
- Firmiški žuvies kepsniukai
- Lynas, keptas ant grotelių
- Tuno blyneliai
- Žuvies pudingas
- Kepta aštri menkė
- Keptas karpis Kūčioms
- Įdaryta lydeka
- Kepta balta žuvis (Tilapia)
- Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
- Lašiša su krapų padažu
Orkaitėje keptas ungurys
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ungurys,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Salierai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Petražolės
- Citrinos, griežinėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinama druska). Nuluptas ungurys supjaustomas, pasūdomas, apibarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą su prieskoninėmis daržovėmis ir kepamas orkaitėje apie 30 min. (palaistomas atsiradusiu skysčiu).
Tiekiamas ungurys pusdubenyje, papuoštas citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.
Keptą ungurį, užpiltą marinatu ar pomidorų padažu, galima tiekti kaip šaltą užkandį.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...