Orkaitėje kepta žuvis ir žuvų piršteliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | žuvis (filė) |
250 gramų | žuvies piršteliai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | žiediniai kopūstai |
150 gramų | žirniai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Morkas supjaustyti kubeliais. Kepimo indą ištepti riebalais, įpilti truputėlį vandens, sudėti pjaustytas morkas, kalafiorą ir žirnelius. Žuvį ištrinti prieskoniais. Žuvį ir pirštelius sudėti ant daržovių ir kepti orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta menkė su bulvėmis
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Omarai
- Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
- Plekšnė su padažu
- Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
- Žuvis su migdolais
- Ant iešmo keptas ungurys
- Kepta žuvies filė
- Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
- Marinuota stinta
- Rūkytos žuvies užkepėlė
- Jūros lydeka Graikiškai
- Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
- Eršketas šampane
- Spalvota jūros ešerio filė
- Įdaryta lazanija
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Lazanija su lašiša
Orkaitėje kepta žuvis ir žuvų piršteliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
500 gramų -
Žuvies piršteliai,
250 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Žirniai,
150 gramų - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas supjaustyti kubeliais. Kepimo indą ištepti riebalais, įpilti truputėlį vandens, sudėti pjaustytas morkas, kalafiorą ir žirnelius. Žuvį ištrinti prieskoniais. Žuvį ir pirštelius sudėti ant daržovių ir kepti orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...