5 | kiaušiniai |
1 vienetas | kiauliena ((karka)) |
2 vienetai | paprika |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai |
200 gramų | miltai |
Išimtą susukam į ritinį kartu su kepimo popieriumi ir šiek tiek atvėsinam.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvinė pica
- Kepta triušiena
- Keptas kiškis
- Lazaninis makaronų apkepas
- Čili jautienos gaminimas
- Troškintos vištų blauzdelės
- Nugarinė ant grotelių
- Ėrienos šašlykas
- Balandėliai su soja
- Įdaryti burokėliai
- Bananų pracūziškų skrebučių gaminimas
- Kepta šoninė
- Vištiena su abrikosais
- Viščiukas citrininis
- Kepsnys "Vyro svajonė"
- Kiauliena aštriame padaže
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Kiauliena su imbieru
- Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
- Jūros lydeka su kuskusu
Omleto vyniotinis su rūkyta karka
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
5 -
Kiauliena, (karka),
1 vienetas -
Paprika,
2 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
1 valgomasis šaukštas -
Miltai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Jei karka per sūri nuverdame. Nukaukiname, susmulkiname. Pakepiname su smulkiai pjaustytomis paprikomis, pagardinam prieskoniais.
Kiaušinius paplakame, įmaišome miltus, pagardinam prieskoniais pagal skonį. Turim gauti omleto masę. Ją paskleidžiam ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepak 180°C temp., kol gražiai apskrunda.
Išimtą susukam į ritinį kartu su kepimo popieriumi ir šiek tiek atvėsinam.Kai šiek tiek pravėsta vėl išsukame, aptepame majonezu ir padažu, ant viršaus paskleidžiame paruoštą karkos įdarą. Gražiai susukame ir dar apie 10 min. pakepiname 180°C temp. orkaitėje.
Skanaus.