Omletas su persikais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | persikai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
1 stiklinė | pienas |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iš kiaušinių, miltų, pieno, druskos išplakame omletą.
2.
Persikus nulupame, supjaustome gabalėliais.
3.
Omletą supilame į keptuvę su sviestu ir kepame, laukiame, kol viena pusė gražiai apskrus. Kai omletas apskrunda jį apverčiame ir uždedame supjaustytus persikus bei uždedame sutarkuotą fermentinį sūrį. Uždengiame keptuvę dangčiu ir laukiame, kol sūris išsilydys.
4.
Patiekiame su susmulkintomis petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grilyje kepta įdaryta nugarinė
- Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
- Pyragas su lašišos įdaru
- Kijevo kotletai kitaip
- Ispaniškas baklažanų kepsnys
- Vištienos kulšelės tešloje
- Bajoriški Radvilų zrazai
- Kepsneliai su majonezu, žuvimi ir daržovėmis
- Šašlykai iškylai
- Ukrainietiškas mėsos apkepas
- Sluoksniuotas apkepas
- Kepta aviena
- Vištienos šlaunelės su petražolėmis
- Jautienos filė kepsnio gaminimas
- Kepta lašiša
- Kepsnys su pomidorais ir špinatais
- Keptos plekšnės
- Spageti Carbonara
- Įdaryti triušienos kumpeliai
- Įdaryti svogūnai
Omletas su persikais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Persikai,
2 vienetai - Druska
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Pienas,
1 stiklinė - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš kiaušinių, miltų, pieno, druskos išplakame omletą.
Persikus nulupame, supjaustome gabalėliais.
Omletą supilame į keptuvę su sviestu ir kepame, laukiame, kol viena pusė gražiai apskrus. Kai omletas apskrunda jį apverčiame ir uždedame supjaustytus persikus bei uždedame sutarkuotą fermentinį sūrį. Uždengiame keptuvę dangčiu ir laukiame, kol sūris išsilydys.
Patiekiame su susmulkintomis petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Profesionalas
2014-09-27 13:30
Fu kaip neskanu CIA net visai ne pusryciai:(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...