Kiaušinius išplakame su pienu bei miltais, pagardiname juodaisiais pipirais, prieskoniais, druska. Į gautą masę sukratome krevetes. Galima įmaišyti pomidorų, agurkų, paprikų ar alyvuogių gabaliukų (pagal skonį).
Viską supilame į keptuvę, kurioje ištirpintas sviestas. Kepame ant nedidelės ugnies uždengę dangčiu. Po keleto minučių apverčiame ir apkepame kitą pusę.
Omletas su krevetėmis
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
80 mililitrų | pienas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | prieskoniai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (kepimui) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
150 gramų | krevetės be kevalo |
šiek tiek | daržovės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kalakutienos kepsneliai
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Silkė su porais, salierais ir majonezu
- Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
- Bulvių košės kroketai
- Uždara pica
- Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
- Kiaušiniai įdaryti silke
- Kepti saldūs sumuštiniai
- Žuvis tešloje
- Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
- Persikai įdarytį triušiena
- Riešutų užkandėlė
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Vyniotinis "Siurprizas"
- Kepti svogūno žiedai
- Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
- Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
- Baklažanų užkepėlė su sūriu
- Lašišos vėrinukai
Omletas su krevetėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Juodieji pipirai
-
Pienas,
80 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
-
Sviestas, kepimui,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
-
Krevetės be kevalo,
150 gramų - Daržovės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakame su pienu bei miltais, pagardiname juodaisiais pipirais, prieskoniais, druska. Į gautą masę sukratome krevetes. Galima įmaišyti pomidorų, agurkų, paprikų ar alyvuogių gabaliukų (pagal skonį).
Viską supilame į keptuvę, kurioje ištirpintas sviestas. Kepame ant nedidelės ugnies uždengę dangčiu. Po keleto minučių apverčiame ir apkepame kitą pusę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...