5 vienetai | kiaušiniai |
2 žiupsneliai | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
9 valgomieji šaukštai | pienas |
3 riekės | batonas |
2 saujelės | svogūnų laiškai |
1 vienetas | pomidorai |
100 gramų | sūris (mocarela) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės apkepas su asiūkliais
- Menkės apkepas su grybais
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Ryžių pyragas su silke
- Bulvių ir špinatų apkepas
- Briuselio kopūstėlių apkepas
- Rudeninis moliūgų ir grybų apkepas
- Varškinis
- Varškės ir ryžių apkepas
- Apkepas „Greitukas“
- Netikra lazanija
- Bulvių plokštainis su grybais
- Apkepas „La Graikija“
- Lietinių tortas
- Kepti brokoliai su omletu
- Mano užkepėlė
- Kopūstų pyragas
- Pica su saliamiu
- Bulviškienė
- Varškės apkepas su persikais
Omletas su batono piršteliais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Pienas,
9 valgomieji šaukštai -
Batonas,
3 riekės -
Svogūnų laiškai,
2 saujelės -
Pomidorai,
1 vienetas -
Sūris, mocarela,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vienam omletui 2 kiaušinius lengvai išplakti su žiupsneliu druskos, žiupsneliu pipirų ir 3 valgomaisiais šaukštais pieno. Gautą masę pilti ant įkaitinto sviesto, kepti ant silpnos ugnies. Kol dar omletas keptuvėje skystas, mesti susmulkintą mocarela sūrį, berti susmulkintus svogūnų laiškus, kelis pomidorų griežinėlius. Kepti uždengus dangčiu. Stebėti, kad neprisviltų.
Batono piršteliams batono riekes supjaustyti išilgai. 1 kiaušinį lengvai išplakti su žiupsneliu druskos ir 3 valgomaisiais šaukštais pieno. Batono pirštelius pamirkyti kiaušinio plakinyje, kad gerai įsigertų. Kepti ant įkaitinto sviesto kelias minutes iš abiejų pusių.