Omletas su batono piršteliais
AUTORIUS:
Ieva Visockytė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
5 vienetai kiaušiniai
2 žiupsneliai druska
1 žiupsnelis pipirai
9 valgomieji šaukštai pienas
3 riekės batonas
2 saujelės svogūnų laiškai
1 vienetas pomidorai
100 gramų sūris (mocarela)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vienam omletui 2 kiaušinius lengvai išplakti su žiupsneliu druskos, žiupsneliu pipirų ir 3 valgomaisiais šaukštais pieno. Gautą masę pilti ant įkaitinto sviesto, kepti ant silpnos ugnies. Kol dar omletas keptuvėje skystas, mesti susmulkintą mocarela sūrį, berti susmulkintus svogūnų laiškus, kelis pomidorų griežinėlius. Kepti uždengus dangčiu. Stebėti, kad neprisviltų.
2.
Batono piršteliams batono riekes supjaustyti išilgai. 1 kiaušinį lengvai išplakti su žiupsneliu druskos ir 3 valgomaisiais šaukštais pieno. Batono pirštelius pamirkyti kiaušinio plakinyje, kad gerai įsigertų. Kepti ant įkaitinto sviesto kelias minutes iš abiejų pusių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Omletas su batono piršteliais

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Vienam omletui 2 kiaušinius lengvai išplakti su žiupsneliu druskos, žiupsneliu pipirų ir 3 valgomaisiais šaukštais pieno. Gautą masę pilti ant įkaitinto sviesto, kepti ant silpnos ugnies. Kol dar omletas keptuvėje skystas, mesti susmulkintą mocarela sūrį, berti susmulkintus svogūnų laiškus, kelis pomidorų griežinėlius. Kepti uždengus dangčiu. Stebėti, kad neprisviltų.

  2. Batono piršteliams batono riekes supjaustyti išilgai. 1 kiaušinį lengvai išplakti su žiupsneliu druskos ir 3 valgomaisiais šaukštais pieno. Batono pirštelius pamirkyti kiaušinio plakinyje, kad gerai įsigertų. Kepti ant įkaitinto sviesto kelias minutes iš abiejų pusių.

Receptą atsiuntė Ieva Visockytė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų