Omarai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | omarų |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bacalaitos – menkės kepsneliai
- Žuvis su garstyčiomis
- Karpis, pomidorų padaže
- Rūkytas Karpis
- Lašiša su vasaros gėrybėmis
- Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
- Žuvies užkepėlė
- Plekšnės filė su plutele
- Menkė tešloje
- Silkė su morkomis
- Lašišos kepsneliai
- Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
- Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
- Troškinta žuvis su morkomis
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Silkė pataluose
- Keptas karpis su pomidorais
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Nuostabioji paelija
- Midijos su špinatais
Omarai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Omarai,
2 vienetai - Vanduo
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Sigis
2017-08-18 01:09
Ir ka isvirus daryt ?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...