5 vienetai | silkė (sūdytos) |
4 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | lauro lapų |
50 mililitrų | vanduo (virintas, šaltas) |
50 mililitrų | augalinio aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | acto (6%) |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
5 vienetai | kvapieji pipirai (žirneliai) |
2 žiupsneliai | dižono garstyčios (malti) |
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Farširuoti kiaušiniai
- Lašišos rafaelo
- Silkės pataluos vyniotinis
- Duonos "suši"
- Įdaryti kiaušiniai
- Rūkyti naminiai vijūnai
- Įdaryti pomidorai
- Pikantiški krepšeliai
- Saldus užkandis
- Sumuštiniai "Laiveliai"
- Sumuštinukai su silke
- Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
- Baltoji trobelė
- Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
- Vyniotinis "Siurprizas"
- Įdaryti kiaušiniai
- Vėrinukai su kumpiu
- Baklažanų suktinukai su šonine
- Užkandis su silke stiklinėje
- Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
Olgos šventinė silkutė
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Silkė, sūdytos,
5 vienetai -
Svogūnai,
4 vienetai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Vanduo, virintas, šaltas,
50 mililitrų -
Augalinis aliejus,
50 mililitrų -
Actas, 6%,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvapieji pipirai, žirneliai,
5 vienetai -
Dižono garstyčios, malti,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Silkes nuplaukite, nupjaukite uodegą ir pilvo dalį. Pašalinkite kaulus. Silkę supjaustykite pailgais gabalėliais.
Į stiklinį indą sudėkite žiedais pjaustytus svogūnus, pilkite aliejaus, acto, suberkite visus prieskonius ir supilkite vandenį. Išmaišykite ir sudėkite silkės gabaliukus. Palikite marinuotis 8 - 10 valandų.
Silkės gabaliukus išimkite iš marinato ir sudėkite į silkinę. Papuoškite daržovėmis ir žalumynais.
Skanaus :)
Komentarai (6)
-
Erika
2017-07-04 19:43
Pridekite dar cinamono,velniskai gardu
-
Zinovas
2014-10-21 22:40
Silke kaip silke nieko naujo
-
aš
2014-02-15 16:45
pramušė pavadinimas